Wie is ?

Wie is Jouw Netwerkcoach, Johan Van Strijthem?


Waarom doe ik wat ik doe?

In 2007 stond ik nog argwanend tegenover netwerken, jaren later zei mijn chef zaliger dat netwerken belangrijk was. In 2012 veranderde dat en werd ik Premium Lid van LinkedIn, maar ik wist niet waar te beginnen en zocht op internet naar antwoorden en zo kwam ik het boek "Hoe LinkedIn nu echt gebruiken" van Bert Verdonck tegen.  Via een goede vriend van mijn ouders kon ik hem ontmoeten.

Ik ontmoette Bert voor het eerst in het Holiday Inn hotel in Gent.  Een leuk gesprek en het begin van een vriendschap.  Ik vertelde hem dat bepaalde stukken in zijn boek mij aanspraken, maar andere dan weer niet. Ik wou zijn boek als basis nemen en met eigen materiaal opleidingen geven, maar wou zijn akkoord over de intellectuele eigendom.  Dat vond hij heel sympathiek, hij kon ze namelijk op één hand tellen, mensen die zijn akkoord vroegen om materiaal te hergebruiken!

De basis was gelegd, over de jaren heb ik de rode draad gehouden maar aangevuld met eigen ervaringen en A/B testing, wat werkt wel en wat werkt niet, wat heeft succes en kunnen we dat herhalen.

Begin 2015 is Jouw Netwerkcoach geboren. In die periode was ik lid van BNI en ontmoette ik heel wat marketingspecialisten, zij konden mij vast en zeker helpen om Jouw Netwerkcoach gepast in de markt te zetten!

Echter liep het verhaal niet zo als ik hoopte en ettelijke duizenden euro's en geen naambekendheid later, betekende voor mij dat ik het over een andere boeg wou gooien.  Het was voor mij duidelijk, voor mezelf ga ik het anders aanpakken, maar ook voor anderen. Anderen zagen ook dat ik als netwerk pur sang heel wat deuren kon openen!

Een aanpak op basis van beproefde methodes met een insteek van netwerken en LinkedIn, een combinatie klassieke en digitale marketing.  Zelf blijf ik veranderingen op de voet volgen, ik lees boeken, luister naar podcasts, woon webinars bij en pas technieken op mijn netwerkstrategie toe, zijn ze succesvol dan genieten mijn klanten daar ook van!

Over de jaren heb ik geleerd dat klanten persoonlijke begeleiding appreciëren, daarom werk ik steeds op maat en dat hoeft niet duur te zijn.  Mijn bedrijf is digitaal georganiseerd met handige en vaak gratis tools. Ik heb geen personeel maar werk met een netwerk van freelancers. Ik werk als sinds de opstart van de zaak van thuis uit, dus geen grote kantoren of andere overhead kosten, dat vertaalt zich in een eerlijke prijs, je bent geen duizenden euro's kwijt, omdat je niet voor deze overhead betaalt, maar voor een begeleiding op maat, samen werken we zij aan zij, met jouw mensen en kennis een strategie uit ...

  • ... naar meer verkoop!
  • ... de witte raaf, de ideale werknemer!
  • ... je droomjob!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x