Tevreden klanten

Heb je een opleiding gevolgd, dan lees ik graag wat goed was en wat er beter kan.  Gelieve daarom het evaluatieformulier in te vullen.

format_quote
star
star
star
star
star

Wat een interessante opleiding. Heel veel praktische tips gekregen. Ook fijn dat Johan al onze vooraf gestuurde vragen een voor een behandelde. Spijtig dat we op bepaalde topics niet dieper konden ingaan, maar ik begrijp dit. Het was veel informatie op een korte tijdspanne.

AS

format_quote
star
star
star
star
star

Deze opleiding was heel interessant. De gedrevenheid van Johan werkte aanstekelijk. Hij gaf wel heel veel informatie op heel korte tijd, maar al mijn vragen zijn beantwoord. Ik wacht op de presentatie want ik wil de leerstof nog eens nalezen. Blij dat ik er was, ik zal dit zeker kunnen toepassen in mijn job.

Coachee voor netwerkopleiding

format_quote
star
star
star
star
star

Een interessante cursus die ik heel goed zal kunnen toepassen in mijn job. Heel veel interactie en duidelijke voorbeelden. Voor mij persoonlijk kreeg ik net iets te veel informatie om alles nog te vatten. Ik ga zeker aan de slag om mijn LinkedIn® profiel bij te sturen en te verbeteren.

Luc Bosmans

format_quote
star
star
star
star
star

De praktijkgerichte aanpak van Johan sprak me wel aan. De slides waren een goede aanvulling bij de inhoud van de opleiding. Heel deskundige aanpak en zeker bruikbaar in mijn professioneel leven.

Coachee voor netwerkopleiding

format_quote
star
star
star
star
star

Linkedin® is niet zo evident voor iemand die nog niet zo vertrouwd is met sociale media. Johan maakte ons met boeiende en actuele voorbeelden wegwijs in de wereld van LinkedIn®. Er was ruimte voor vragen en de theorie werd mooi afgewisseld met voorbeelden uit de praktijk. Ik besef dat LinkedIn® werkt, maar dat het pas effect heeft als je het regelmatig gebruikt.

AL

format_quote
star
star
star
star
star

De LinkedIn®-opleiding was heel interessant. Op een heel gestructureerde manier leerde Johan ons hoe we LinkedIn® kunnen inzetten in ons professioneel leven. Er was veel interactie met de coach. De tips en trics ga ik zeker onthouden. Ik miste enkel een syllabus met de belangrijkste info.

Coachee voor netwerkopleiding

star
star
star
star
star

“Een geanimeerde opleiding, boordevol concrete tips, op maat van mijn onderneming, zo kan ik de eerste sessie het best omschrijven. Ik had al lang een profiel op LinkedIn® maar deed er niet veel mee. Nu besef ik dat ik dit medium veel meer moet inschakelen om mijn doelgroep te bereiken. Het was een opleiding op maat van mijn bedrijf. Met de informatie van het intakegesprek vooraf wist Johan perfect mijn ondernemersprofiel te benoemen. Hij zat er pal op. "

Kris Bleys, Mente Valiosa Consult

star
star
star
star
star

“Johan geeft zich volledig tijdens zijn netwerksessie. Je voelt zijn passie en dat hij zelf toepast wat hij jou aanleert. Ik was direct geïnspireerd en heb meteen enkele tips toegepast. In mijn agenda heb ik al momenten ingepland om de cursus opnieuw te doorlopen en mijn volgende actiepunten te bepalen.”

Monica Janssens, Arch Partners

star
star
star
star
star

“De opleiding heeft een gestructureerde opbouw, maar tegelijkertijd is er ruimte voor creativiteit. Johan geeft duidelijke voorbeelden vanuit de praktijk en nuttige tips die de cursus tot leven brengen.”

Frederik De Hauwere, Aicod

Tevreden klanten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x