Spreker

Johan deelt graag zijn ervaring over netwerken en sociale media, het hoeft daarvoor niet altijd over LinkedIn® gaan. 

Zo geeft hij regelmatig gastcolleges aan de Thomas More-hogeschool, bij verschillende studierichtingen.  

Verder is er ook een samenwerking met Xerius, waar hij de startende ondernemers liet zien hoe jouw netwerk een onuitputtelijke bron van kennis en inkomsten kan zijn.

Ook anderen nodigden Jouw Netwerkcoach al uit om inzichten te krijgen in netwerken, hieronder een overzicht.

Zin om je volgend bedrijfsevent voor je klant of leverancier meer te leren over netwerken?  Johan vertelt je graag op een amusante en interactieve manier hoe netwerken kan bijdragen aan ieders (professioneel) leven. 


VOKA - Connecteren in een digitale wereld

Netwerken is een belangrijk aspect van ondernemen. Het betekent samenwerken, nieuwe contacten leggen, elkaar versterken en elkaar iets gunnen. Nu met presentatie en videoantwoorden op de vragen!

23 februari 2021

Lees meer

MiR Bouw Oost- & West-Vlaanderen

Een 'netwerkgroep' van ondernemers die in bouwgerelateerde ondernemingen werken en in Oost-en West-Vlaanderen actief zijn en ooit de MiR-opleiding aan het Carl Van de Velde Training Instituut volgden. Voor de laatste editie van 2019 nodigde Lies Tielemans mij uit voor een sessie rond offline en online netwerken.

10 december 2019

Lees meer

VOKA Platosessie Zenne-Pajot

Op vraag van VOKA Vlaams-Brabant, Plato Zenne-Pajot gaf ik een introductie tot offline netwerken en hoe LinkedIn jou als ondernemer kan helpen in je groei met je bedrijf, of het om leads gaat of het invullen van vacatures.

4 september 2019

Lees meer

"Digitaal sterk op LinkedIn®" @ Thomas More Hogeschool, Mechelen

Als startende ondernemer is netwerken cruciaal om je te positioneren naar jouw klant, maar hoe begin je eraan? De 3de jaars accountancy & fiscaliteit werden ingewijd in LinkedIn®.

9 mei 2019

Lees meer

"Sociale media is meer dan een like" @ Thomas More Hogeschool, Mechelen

Onderwerpen die aanbod kwamen, welk sociaal mediakanaal kies ik; laat je helpen door de B.E.S.T. Social Selling Methode en welke social selling S.T.E.P.S. neem je; hoe meet je het succes van je sociale media in de vorm van ROI, ROE en KPI; en een praktijkvoorbeeld hoe Jouw Netwerkcoach zijn sociale media organiseert.

24 april 2019

Lees meer

"Starten met ondernemen" @ Thomas More Hogeschool, Mechelen

Een groep van een 100tal studenten Accountancy, Fiscaliteit, Financiën, Verzekeringswezen en Immobiliën kregen volgende inzichten: Hoe bereid ik mij voor op een jobbeurs / (netwerk)event? Zorg voor een digitale LinkedIn®-identiteit Laat LinkedIn® je helpen! Engagement en toegevoegde waarde zijn de sleutels tot je eerste job!

19 maart 2019

Lees meer

Spreker "Just Started 2019" @ Xerius, Gent

Just Started 2019: een inspiratiesessie over “je netwerk als zelfstandige is goud waard” met praktische tips hoe je omgaat met connectieverzoeken van mensen die je niet kent!

26 februari 2019

Lees meer

Spreker "Just Started 2019" @ Xerius, Brasschaat

Just Started 2019: een inspiratiesessie over “je netwerk als zelfstandige is goud waard” doorspekt met tips om jouw profiel een boost te geven!

19 februari 2019

Lees meer

"Commercieel gebruik van LinkedIn @ Thomas More Hogeschool, Mechelen

Lees meer

Business genereren via LinkedIn @ Ambassador Club Aalst

Op ontdekkingsreis in de wondere wereld van netwerken. U krijgt praktische tips, die u kan gebruiken als u uitgenodigd wordt voor een netwerkevent. En leert de 5 basisprincipes waar netwerken om draait. Tenslotte ontdekt u meer over het meest bekende zakelijke sociale medium LinkedIn®.

8 maart 2018

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x