Spreker

Spreker

Johan deelt graag zijn ervaring over netwerken en sociale media, het hoeft daarvoor niet altijd over LinkedIn® gaan. 

Zo geeft hij regelmatig gastcolleges aan de Thomas More-hogeschool, bij verschillende studierichtingen.  De studenten hebben volgende sessies al bijgewoond: 

Sociale media als verkoopkanaal 

Onderwerpen die aanbod kwamen, welk sociaal mediakanaal kies ik; laat je helpen door de B.E.S.T. Social Selling Methode en welke social selling S.T.E.P.S. neem je; hoe meet je het succes van je sociale media in de vorm van ROI, ROE en KPI; en een praktijkvoorbeeld hoe Jouw Netwerkcoach zijn sociale media organiseert. 

Sociale media is meer dan een “like” 

Onderwerpen die aanbod kwamen, vijf basisprincipes die je zowel privé als professioneel ver kunnen brengen; sociale media is engagement; hoe zorg je ervoor dat je innoveert op inhoud dankzij 23 gratis content marketing tools. 

Alvast wat feedback wat de studenten van de sessies vonden: 

“Ik heb het gastcollege “sociale media is meer dan like” gevolgd. Ik vond het zeer interessant en het heeft mijn kijk op sociale media veranderd.”


“Heb het college van Sociale networking gevolgd in Campus De Ham. Vond het echt heel interessant en heb me geen moment verveeld ;-) .” 


“Ik heb het college ‘Sociale media is meer dan een like’ bijgewoond. Ik vond het een heel interessant onderwerp omdat we momenteel bezig zijn met het belang van netwerken. Ik zal zeker naar de tips kijken via (link naar Jouw Netwerkcoach bedrijfspagina), zodat ik ze eventueel kan toepassen. Nog bedankt voor het interessante gastcollege!” 


“Ik heb een gastcollege van u gevolgd op Thomas More-hogeschool in Mechelen over netwerken. Ik vond het boeiend, inspirerend hoe u uw verhaal overbracht en dat je door moet zetten bij tegenslagen. Het gastcollege was wel een paar maanden geleden, maar dit is wat me het meeste is bijgebleven.” 


Je kan de presentaties trouwens terugvinden via Johan’s SlideShare.  De video’s kan je integraal bekijken via Jouw Netwerkkanaal

Verder is er ook een samenwerking met Xerius, waar hij de startende ondernemers liet zien hoe jouw netwerk een onuitputtelijke bron van kennis en inkomsten kan zijn.  De integrale videosessie te Gent kan je bekijken op Jouw Netwerkkanaal.

Bekijk hier de sessie van Just Started in Gent.

Zin om je volgend bedrijfsevent voor je klant of leverancier meer te leren over netwerken?  Johan vertelt je graag op een amusante en interactieve manier hoe netwerken kan bijdragen aan ieders (professioneel) leven. 

Contact

Nattestraat 38 1740 Ternat
johan@jouwnetwerkcoach.be
T +32 495 23 91 02


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x